Biludlejning i Aalborg - udlejning af bil

Vores AutoMester værksted er med helt fremme og ligeledes parat til servicering af el – og hybrid biler. Men også hvis du har brug for biludlejning i Aalborg eller Vadum. Hos os kan du udnytte AutoMester fordelskort.

Vi har alt det nyeste testudstyr og reparerer ligeledes skader for alle forsikringsselskaberne. At vores lærling vandt DM i Skills 2017 (Danmarks bedste indenfor personvogne) praler vi gerne med!

PJ Auto ledes i det daglige af Peter Jensen , der startede firmaet for mere end 7 år siden. For os er kvalitet og tillid nøgleord, som vi altid arbejder efter at kunne leve op til. At kunden kan stole på, at bilen får det korrekte tilsyn hos PJ Auto, er afgørende.

Vi er også en del af Klik & Kør og kan derfor tilbyde biludlejning i Aalborg og omegn samt minileasing af bil i op til 11 måneder.

Vi er lokal forankret og går op i det sociale ansvar der følger med at være en lokal virksomhed. Derfor er kvalitet også et nøgleord uanset om vi skal reparere din bil eller du lader os sælge din næste bil. Vi mødes jo i supermarkedet eller et andet lokalt sted og her er det dejligt at kunne se hinanden i øjnene.
Kig vores flotte udvalg af biler du kan lease mens du får bilen vasket i vores moderne vaskehal.

Vi ses hos P. J. Auto, Vadum

/Peter Jensen

P. J. Auto Vadum

Automester Aadum - P. j Auto i Vadum

Adresse

Biludlejning i Aalborg – Ellerhammersvej 25, Vadum

Telefon

Direkte: 98 27 20 00

Email

peter@pjautovadum.dk

available 29 cars
Loading...