Biludlejning i Ringkøbing, billeje

Erhardt Strøm og Timmy Jeppesen – indehavere af Autohjørnet Ringkøbing (CarPeople) – har til sammen 35 års erfaring med Audi, VW og Opel. Erhardt fungerede som teknisk rådgiver hos VW og Audi i 18 år inden han trådte ind i firmaet, og indehaver Timmy har arbejdet med Opel i 17 år inden han startede som selvstændig automekaniker.

Derudover bliver din bil serviceret af Nicklas Jul, og Lærlingen Jeppe Præstiin. Vi bliver alle holdt i ørene af Lene, der står for administration og regnskab.

Vi har altid et bredt udvalg af gode, brugte biler til salg. Alle vores brugte biler er grundigt klargjorte og vi sælger ikke en bil, som vi ikke selv ville købe.

Vi er også en del af Klik og Kør og kan derfor tilbyde biludlejning i ringkøbing.

Vi du benytte biludlejning i Ringkøbing og vil leje en bil i 1 dag, 1 uge. Måske 1 eller 11 måneder?
Så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi er tilknyttet bilklage.dk – det danske ankenævn for biler – så du kan føle dig helt sikker, når du handler brugt bil hos Autohjørnet i Ringkøbing.

Vi har en stærk tilknytning til vores lokalområde. Vi er stolte af vores både by og vores region. Vi lægger stor vægt på at støtte de lokale kræfter, der yder en indsats, særligt områdets unge. Derfor sponserer Autohjørnet Ringkøbing en lang række lokale sportshold.

Du kan også besøge vore hjemmeside her

Biludlejning, Leasing af bil, Bilabonnement i Ringkøbing
biludlejning Ulfborg Ringkøbing, Carpeople

Adresse

Birkemosevej 2, 6950 Ringkøbing

Telefon

Direkte: 97 32 14 35

Email

timmy@tauto.dk

Biludlejning af Opel Astra i Ringkøbing

Du finder biludlejning i Ringkøbing lige her:

available 9 cars
Loading...