Leasing af bil i Ballerup

Vi er et 34 år ungt firma, etableret og ejet af Linda & Bo Krogså.

Vores Autoværksted & skades center er medlem og godkendt af Dansk Bilbrancheråd og Autobranchen Danmark og bliver løbende kvalitets kontrolleret af Celf Kvalitets og værkstedskontrol.

Vores Mekaniker/Pladesmede & Teknikere bliver løbende efteruddannet, så de altid er klar til at servicere de nyeste biler.

God service med den rigtige moral:

Vi har holdninger til kvalitet og sætter en ære i at udføre fagmæssigt korrekt arbejde, til den rigtige pris, og uden at gå på kompromis med Kvaliteten.

3B Biler Ballerup ønsker ALTID at finde den rigtige og reelle pris til dig første gang og den får du inden påbegyndelse af reparationen. Det er med til at du altid ved hvad reparationen og service kommer til at koste dig.

Bilsalg:

Vi handler med Bedre Brugte Biler, både person-/ og varebiler.

Vi tilbyder også leasing af bil i Ballerup. Vores leasingbiler er topudstyrede biler fra de kendte bilmærker

Vi tilbyder biler som er i super god stand, og som vi kan stå inden for “vi sælger ikke noget som vi ikke selv gerne ville købe” Alle biler gennemgår en grundig kosmetisk og mekanisk klargøring, på vores værksted, før at de bliver udbudt til salg.

Leasing af bil i Ballerup lige her:

Vi har en større flåde af biler til leasing

leasing af bil i Ballerup 3B Biler
  • Adresse

    Skovvej 70, 2750 Ballerup

  • Telefon

    Direkte: 38 89 08 00

  • Email

    salg@3b-biler.dk

available 15 cars

Leasingbilerne håndplukkes

Når du benytter dig af leasing af bil i Ballerup, er det leasingbiler der håndplukkes direkte hos fabrikkernes egne banker og leasingselskaber f.eks Volkswagen Bank. Bilerne vi impoterer er maks. 37 måneder gamle, og har kun haft en ejer,  Leasing bilerne har kørt fra  20.000 -90.000 km,
Alle service er overholdt og stemplet i bilernes servicehæftet. Bilerne har aldrig være trafikskadet De er som regel spækket med lækkert udstyr – meget mere end en tilsvarende ny købt i Danmark.
Vi har vores egen import- og logistik medarbejdere med over 25 års erfaring indenfor bilimport.

Din sikkerhed for en veludstyret velkørende leasing bil