I denne specielle tid, kan det for nogen være en udfordring at skulle køre med offentlig transport. Særlig hvis man er i en risikogruppe, eller blot er utryg. Måske kunne det i en overgangsperiode være en ide at leje en bil. Hos Klik & Kør kan du leje en bil i en enkelt dag. Du har også mulighed for at leje fra 1 uge til 6 måneder. Alt er inklusiv. Det eneste du skal er at påfylde brændstof. Der er også mulighed for at leje en el-bil.

Generelle råd til dig, der benytter offentlig transport

I de offentlige transportmidler står eller sidder mange mennesker ofte tæt. Derfor er det relevant at tage særlige hensyn og forholdsregler. for at begrænse smittespredningen samtidig med, at danskernes mobilitet ikke påvirkes mere, end situationen nødvendiggør.

Vis hensyn til andre rejsende

Host og nys ikke i retningen af dine medrejsende. Skal du hoste eller nyse, gør det da i dit ærme eller i et engangslommetørklæde. Vær særlig opmærksom på ikke at hoste eller nyse i nærheden af ældre medrejsende. 

Rejs ikke med offentlig transport, hvis du er syg, eller formoder at være smittet

Er du syg eller formoder du, at du er smittet, så tag hensyn til andre ved ikke at rejse med offentlige transportmidler. Hvis du lander i lufthavnen fra udlandet og har symptomer på coronavirus/COVID-19 eller formoder at være smittet, skal du tage egen bil hjem.

Uddrag fra: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/hvis-du-bruger-offentlig-transport