Minileasing af bil

Minileasing af bil

Ved minileasing af bil kender du din månedlige pris. Du betaler et fast beløb. ALT er Inklusiv. Du skal ikke tænke på betaling for service, grøn ejerafgift elle forsikringer. ALT inkluderet i prisen når du benytter minileasing.
Der er ingen udbetaling forbundet ved minileasing. Du betaler en fast månedlig ydelse.

Bilerne er nyere, typisk med et stor ekstraudstyrs niveau. Derudover kan du tilvælge en mulighed for så bilen må bruges af en ekstra fører

Med en minileasing af bil aftale kan du have bil i en kortere periode.

Typisk fra 1-11 måneder. Du kan vælge minileasing af bil, hvis du ønsker en fleksibel løsning hvor der er brug for en ekstra bil en kortere periode.

Bestil minileasing af din bil i dag. Så bliver du godt kørende. Leveringstiden for en bil på en minileasing aftale er ca. en uge

“Attraktive minileasing priser”

Vores minileasing priser er attraktive. Du kan forvente en minileasing bil som udgangspunkt er med masser af ekstraudstyr.

“Kend din biløkonomi”

Når du benytter minileasing af bil hos os, Kender du din biløkonomi fremadrettet. Da forsikring, grøn ejerafgift og service er inkluderet.

Online tilgængelig

Du kan minilease bil fra sofaen – nemt og bekvemt  – vil du hellere kigge os i øjnene, eller har du brug for personlig betjening, så møder du rigtige mennesker i alle afdelinger.

Hvorfor kan minileasing være en god ide

Der findes i dag mange må at have bil på. Man kan købe bilen kontant eller lease bilen i f.eks. 3 år. Typisk med en førstegangsydelse og en månedlig betaling. Men der er også mulighed for en minileasing aftalt (korttidsleasing), hvor du kan have en bil i en kortere periode til en fast pris. Her er ingen udbetaling, men en fast månedlig pris hvor det eneste du skal bekymre dig om, er at tanke bilen. Så hvis du ønsker en løsning, hvor du kender din biløkonomi, og ikke skal bekymre dig om regninger for værksteds besøg, så kunne du overveje en minileasing løsning. Når du booker en bil på vores booking del, kan du vælge en minileasing periode fra 1 – 11 måneder. Den månedlige pris falder, hvor længere periode du vælger.

Vores vision

Vi vil være den førende og foretrukne leverandør af bil løsninger til virksomheder og private samt skabe værdi for investorer og medarbejdere

Vores værdier

At tilbyde Danskerne en lækker bil efter behov. Leje fra én dag, minileasing eller bilabonnement – altid med indbygget økonomisk sikkerhed og lokal service

Vores værdier

Gennemsigtighed Alt skal være gennemskueligt
Gensidig respekt: Vi holder, det vi lover og forventer modsat