leje af bil

Nedenfor er nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring leje af bil, korttidsleasing af bil eller leasing af bil. Måske kan du finde svaret på netop dit spørgsmål.

Har du et eller flere spørgsmål, inden du lejer, leaser en bil hos Klik & Kør?

Nedenfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål ved leje af bil og leasing af bil. Kan du ikke finde svar på netop dine spørgsmål, Så kan du kontakte os. Vi er klar til at hjælpe.

Der er ingen ekstraudgifter. Vores lejekontrakter er gennemskuelige.

Du “klikker” blot en bil. Så er du kørende

Når du Minileaser (kortidsleasing) typisk 3-6 måneder gennem Klik og Kør, Booker du blot bilen til den perode du ønsker. Forsikring, ejerafgift, service er inkluderet. Du skal blot selv tanke bilen Det giver dig som kunde en god bil, trykhed og du kender din biløkonomi.

Når du benytter leje af bil, er alt inkluderet, på nær brændstof.

Ved korttidsleasing (minileasing) kan du Lease en bil i en kortere periode. Korttidsleasing er typisk en periode på en til seks måneder. Har du brug for en ekstra bil men ikke behov for købe ny. Kan en korttidsleasing (minileasing) være en rigtig god mulighed. Ved korttidsleasing er der ingen udbetaling. Du “klikker” blot en bil. Så er du kørende.

Du kan kontakte os på tlf.: 74 54 75 68

Eller via e-mail. Klik her

Det skal du vide om betaling af din lejebil:
Hvis du ønsker at betale ved afhentningen af bilen eller oplyser dit betalingskort online, så reserveres et beløb svarende til lejepris plus 2.500 i depositum på dit betalingskort.

Når du afleverer bilen tilbage i.h.t lejebetingelserne, hæves lejebeløbet. Hvis der i en periode op til 60 dage efter lejen kommer parkeringsbøder eller fartbøder fra din leje. Så får du besked og bedes afregne disse. Skulle det ikke ske vil vi bruge det reserverede depositum.

Hos Klik & Kør tilbyder vi en lang række muligheder: Udlejning af bil i en dag. Priserne starter ved ca. kr. 249,- Du opnår rabat på leje, hvis du lejer bil i mere end 2 dage.

Rabatten øges i takt med det antal dage du ønsker bilen.

Hvis du eksempelvis lejer en bil i 3 måneder, vil du opnå en rabat på ca. 50 % (afhængig af model)

Du kan altid se din rabat, inden du gennemfører en bestilling.

Du vælger blot den længde du ønsker (op til 11 måneder) i datovælgeren i vores bookingsystem.

Har du yderligere spørgsmål ved. biludlejning, minileasing mm?

Skriv gerne en mail til os. Send spørgsmål til: kundeservice@klikogkør.dk